Aknen Laserhoito

 
Aknen laserhoidot ovat yksi uusimmista aknenhoito muodoista. Se on suunnattu etenkin tulehduksellisen aknen hoitoon. Mitä laserhoito sitten oikein on ja tehoaako laserhoito akneen?

Laserhoitoa suoritetaan aknesta kärsiville noin neljästä viiteen kuukauden ajan, yksi hoitokerta per kk. Tuloksia pitäisi alkaa näkymään noin kuukauden tai kahden kuluttua laserhoidon aloittamisesta. Suorituin laserhoidon muoto on Nlite-laser, jota on tarjolla myös suomessa.

Nlite Laserhoito Akneen


Nlite on eräänlainen impulssivärilaser, jossa aallonpituus on 585 nanometriä. Aknen lisäksi sillä hoidetaan mm. arpia sekä couperosaa. Nlite-hoidossa potilaan iholle suunnataan tarkasti rajattuja ja tehoiltaan mitoitettuja laservaloimpulsseja jotka kulkevat ihon pintakerroksen läpi ja kohdistuvat erityisesti ihon alemman kerroksen verisuoniin. Valon imeytyessä verisuoniin se lämmittää niitä aiheuttaen suonissa ihoa korjaavien välittäjäaineiden vapautumisen soluväliaineeseen.

Laserhoidon Haittapuolet


Aknen hoitaminen
laserilla on erittäin kallis tapa hoitaa aknea. Mikä kuitenkin laserhoidossa on vielä huolestuttavampaa on se että monille potilaille siitä ei ole ollut hyötyä pitkällä tähtäimellä. Aknen laserhoito on kyllä saanut aikaan hyviäkin tuloksia tilapäisesti, mutta hoidon loputtua on akne puhjennut uudestaan.

Juuri tästä syystä me suosittelemmekin sinulle vain luontaista hoitomenetelmää akneen koska se on tutkimuksien mukaan ainoa hoitomuoto jolla on saatu PYSYVIÄ tuloksia. Lue lisää tehokkaimmasta aknenhoidosta >>Copyright © Aknenhoito.com
 Ota meihin yhteyttäTietosuojakäytäntö